Підсумки здачі атестаційного екзамену

студентами спеціальності 051 «Економіка» за освітньо-професійною програмою «Управління персоналом та економіка праці»

У період з 18 червня по 24 червня 2024 року відбулося 3 засідання екзаменаційної комісії на факультеті економіки і управління та був проведений атестаційний екзамен для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної, заочної та дистанційної форм навчання спеціальності 051 «Економіка» за освітньо-професійною програмою «Управління персоналом та економіка праці».

Для здобувачів вищої освіти атестаційний іспит з фаху – це надзвичайно важливий момент, адже вони перед членами екзаменаційної комісії повинні підтвердити рівень здобутих у вищому навчальному закладі теоретичних знань та практичних умінь. Атестаційний екзамен проводиться у вигляді стандартизованого комплексного тестового іспиту, що включає три дисципліни («Економіка праці і соціально-трудові відносини», «Організація праці» та «Управління персоналом»). Екзаменаційна комісія оцінювала теоретичну підготовку студентів, їх практичні навички і вміння та здатність застосовувати їх у фаховій діяльності. Аналіз результатів здачі атестаційного іспиту свідчить про високий рівень підготовки, а саме з 55 студентів 83,62 % отримали оцінки «добре» та «відмінно».

Колектив кафедри HR-інжиніринг у бізнес-економіці вітає здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з успішним завершенням важливого етапу на шляху здобуття вищої освіти, бажає наполегливості та реалізації усіх незавершених наукових задумів на наступному етапі навчання, а саме, в здобутті другого (магістерського) рівня вищої освіти в стінах рідного університету!