Майбутні HR-фахівці ХНУ дізналися про вплив харчування на продуктивність праці.
17 квітня 2024 року студенти ОП “HR-інжиніринг у бізнес-економіці” Хмельницького національного університету відвідали лекцію на тему “Помилки в харчуванні, які забирають енергію”. Захід було ініційовано головою студентської ради факультету економіки і управління Юлією Олексюк.
Лекцію провела Ірина Говорунова – досвідчена нутриціологиня, членкиня Асоціації дієтологів та незалежних нутриціологів України, викладач дієтології. Пані Ірина розповіла про те, як неправильне харчування може впливати на працездатність, енергійність та концентрацію уваги співробітників.
Під час заходу студенти дізналися про основні принципи збалансованого харчування, вплив різних груп продуктів на рівень енергії людини, а також отримали цінні рекомендації щодо організації раціонального харчування для підтримання високої продуктивності праці.
Організатори заходу – завідувачка відділу навчально-виховної роботи Інна Горячок, деканат факультету економіки і управління та завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Олександр Солтик.
Майбутні HR-фахівці висловили вдячність організаторам за можливість поглибити знання з важливої для їхньої майбутньої професії теми – збереження здоров’я та високої працездатності персоналу.