ОЩАДБАНК РОЗШИРЮЄ СПІВПРАЦЮ З ХМЕЛЬНИЦЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

 Під час зустрічі УПРАВЛІНЦІ АТ “Ощадбанку” ознайомили викладачів кафедри з умовами щодо обслуговування зарплатних проектів бюджетних організацій. Зосередили увагу на перевагах Ощадбанку: державний статус, найбільша мережа установ для обслуговування, сучасний WEB- та mobile-банкінг «Ощад 24/7», привабливі умови кредитування, безкоштовне підключення та користування послугою «Мобільні заощадження», яка передбачає отримання високих процентів на залишок коштів на рахунку (9% у гривні), власний Контакт-центр, що надає користувачам карток цілодобову підтримку.

Ощадбанк є державним банком, який цінує свою репутацію надійної та прозорої фінансової установи, яка неухильно дотримується у своїй діяльності вимог законодавства. Співробітники Ощадбанку в своїй роботі керуються трьома корпоративними цінностями – Людина. Розвиток. Прозорість.

Керівники організацій – д.е.н., професор, завідувач кафедри Михайло Ведерніков, Артем Пронін та Мирослав Дуда домовились про об’єднання зусиль у вирішенні соціально значимих питань, сприяння проведенню виробничої та переддипломної практики для найкращих студентів спеціальності 051 «ЕКОНОМІКА» за спеціалізацією «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТА ЕКОНОМІКА ПРАЦІ», надання довідкових матеріалів, консультацій з метою вдосконалення навчального процесу, стажування науково – педагогічних працівників кафедри за окремими програмами, проведення майстер класів з провідними фахівцями банку.

Завдання Ощадбанку – забезпечити фінансову грамотність УПРАВЛІНЦІВ, навчити і показати, що користуватись інноваційними платіжними інструментами вигідно, бо це насамперед економія часу, зручність, надійність і головне – безпека. Критичне мислення, прийняття самостійних рішень, вміння брати на себе відповідальність – це найкращий здобуток, який повинна мати кожна освічена людина та кожен фаховий УПРАВЛІНЕЦЬ. Як влучно зазначив Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, – «адже співробітництво між освітою та бізнесом є важливою складовою успішного розвитку суспільства».